Google PlusFacebookYoutube
Trifonov Dance Academy
Уроци по латино танци - салса, бачата, кизомба, зумба, ча-ча, хип-хоп, йога, медитация в град Плевен

Уроци по модерни танци за деца

В уроците за деца се изучават различни стилове танци като: Хип-Хоп, K-pop, R & B, Регетон, Модерен балет, Салса, Бачата, Ча-Ча и др.                      

Класовете по Модерни Танци за Деца са разделени в две възрастови групи: Малка група - от 5г. до 10г. и Голяма група - от 10г. до 14г. 

Всеки клас започва със загрявка на цялото тяло, изграждане на танцова дисциплина и стимулиране информираността на тялото. Целенасочено работим върху развитие на силата, гъвкавостта и чувството за ритъм, като с всеки урок опознаваме тялото си все повече и повече. Загрявката е последвана от забавна хореография върху добре позната на децата музика.

Развиваме въображението си, като отдаваме възможност за изява и заедно превръщаме съвкупноста от движения в цялостен танц. Урокът е обгърнат от забавни творчески теми и отваря неограничени възможности за движение, свобода и себеизразяване от страна на вашите деца.

Те ще станат по-уверени в способността си да създават, усещат и изразяват себе си и своите идеи и чувства при наличието на музика и танци в тяхното съзнание.

За повече информация относно графикът, частни уроци или предстояща начинаеща група по Модерни танци за Деца, можете да ни се обадите.

Свържете се с нас